Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -50% Molo Waiton Ancient Sea light outdoor jacket

Molo Waiton Big Ancient Sea is a lightweight and functional outdoor jacket with a nylon lining. This product has a water resistant, PFC-free surface treatment (does not contain, e.g. PF OS, PFOA, etc). Water column pressure is 5000mm breathability 5000 g/m²/24hrs. Waiton has a covered zip closure, which protects against the wind and rain. It has taped seams, a detachable hood and two front pockets. The jacket has Molo's iconic star reflector on the back, which makes it extra visible in the dark. This product has a huge advantage in that it is breathable, so a high activity level won't make the jacket wet on the inside. 

aatio_molo_waiton_big_ancient_sea_1.jpg

aatio_molo_waiton_big_ancient_sea_2.jpg

Molo Waiton Big Ancient Sea välikausitakki on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Takin sisäpuolella on verkkovuori. Vesipilari on 5000mm ja hengittävyys 5000g/m²/24 tuntia. Saumat on teipattu. Olkapäällä tähtiheijastin. Irrotettava huppu. Hihansuissa ja helmassa kuminauhat. Suojattu vetoketjun pää. Materiaali on kevyttä ja miellyttävää päällä, viileillä keleillä lisää lämpöä saa kerrospukeutumalla. Takin koko vastaa tuplakoon isompaa. 

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys. Molon tekninen välikausivaate on paras valinta perheeseen, jossa halutaan nauttia raikkaasta ulkoilmasta säällä kuin säällä. Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi. 

Tuote: 1150516

Hinta alk.34.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
110/116cm -50% from 69e34.50 €
134/140cm -50% from 79e39.50 €