Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -30% Molo Polly Living Wildlife functional overall

Molo Polly Living Wildlife technical overall has water column 12000mm and breathability 8000g/m²/24hrs. The seems are taped and the fabric is made out of 100% recycled polyester from plastic bottles. The water resistance is made free of PFC.

aatio_molo_polly_living_wildlife_1.jpg

Molo Polly Living Wildlife välikausihaalari on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Haalarin sisäpuolella on verkkovuori. Saumat on teipattu. Vesipilari 12000ja hengittävyys 8000/m²/24 tuntia. Hihoissa ja lahkeissa tähtiheijastimet. Lisäksi edessä ja takana kulkee heijastintereet. Irrotettava huppu ja suojattu vetoketjun pää. Hihansuissa ja lahkeissa kuminauhat. Lahkeissa irrotettavat kumilenksut. Edessä kaksi pientä tarrallista piilotaskua. Haalareiden mitoitus on niukahko. Haalari sopii aktiiviseen ulkoiluun ja ulkonäkönsä puolesta myös siistimmäksi kaupunkivaatteeksi keväällä, kesällä ja syksyllä. Molon tekninen välikausivaate on paras valinta perheeseen, jossa halutaan nauttia raikkaasta ulkoilmasta säällä kuin säällä. 

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys. Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi. 

aatio_molo_polly_living_wildlife_2.jpg

Tuote: 1150501

Hinta alk.91.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
104cm -30% from 130e91.00 €
110cm -30% from 130e91.00 €
116cm -30% from 130e91.00 €