Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -50% Molo Harlie softshell pant with fleece lining

Molo Harlie is a pair of functional, softshell trousers in black in a slim fit with flare at the legs. The trousers are designed in a waterproof, breathable fabric with a water resistant, PFC-free surface treatment (does not contain, e.g. PFOS, PFOA, etc). Water column pressure is 8000mm and breathability 5000 g//24hr. The trousers have a button and zip closure as well as adjustable elastic at the waist for a great fit. They have reflectors on the back. The trousers are particularly comfortable because they have a fleece lining that is made of recycled polyester from plastic bottles.

aatio_harlie.jpg

Molo Harlie Black softshell välikausihousut ovat veden- ja tuulenpitävät.  Vesipilari 8000mm ja hengittävyys 5000/m²/24 tuntia. Housujen sisäpuoli on fleeceä. Materiaali on joustavaa ja miellyttävää päällä. Malli on istuva ja sopii parhaiten normaalivartaloisille ja hoikille lapsille. Harlie välikausihousut sopivat myös lasketteluun kevättalven rinteille. 

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys. Molon tekninen välikausivaate on paras valinta perheeseen, jossa halutaan nauttia raikkaasta ulkoilmasta säällä kuin säällä. Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi.

Tuote: 1082350

Hinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
116 cm -50% from 50e25.00 €
122 cm -50% from 50e25.00 €
176cm -50% from 55e27.50 €