Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -30% Molo Carole Big Passion functional outdoor jacket

Molo Carole Big Passion is a functional outdoor parka jacket in a feminine shape. The jacket has a water resistant, PFC-free surface treatment (does not contain, e.g. PFOS, PFOA, etc). Water column pressure is 12000mm and breathability 8000g/m²/24hr. Carole has a detachable hood, a front zip, front pockets and grey rib at the sleeves. It has Molo's iconic star reflector on one shoulder. 

aatio_molo_carole_big_passion_1.jpg

aatio_molo_carole_big_passion_2.jpg

aatio_molo_carole_big_passion_3.jpg

Molo Carole Big Passion välikausitakki on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Takin sisäpuolella on kangasvuori. Vesipilari on 12000mm ja hengittävyys 8000/m²/24 tuntia. Saumat on teipattu. Takissa on irrotettava huppu ja edessä kaksi taskua. Carole-takissa on vyötäröllä kiristysmahdollisuus. Hihassa ja helmassa on heijastintähdet. Jokainen takki on ulkonäöltään uniikki kankaan kohdistuksen ansiosta. Mitoitus vastaa kokoaan - on ennemminkin niukahko kuin reilu. Takki sopii aktiiviseen ulkoiluun ja ulkonäkönsä puolesta myös siistimmäksi kaupunkitakiksi keväällä, kesällä ja syksyllä.  

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys. Molon tekninen välikausivaate on paras valinta perheeseen, jossa halutaan nauttia raikkaasta ulkoilmasta säällä kuin säällä. Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi. 

aatio_molo_carole_big_passion_4.jpg

Tuote: 1082269

Hinta alk.98.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
122cm -30% from 140e98.00 €
128cm -30% from 140e98.00 €
140cm -30% from 140e98.00 €
152cm -30% from 140e98.00 €