Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -40% Molo Kids Polaris Wild Tiger Winter Overalls



molo_logo_pieni.jpg

Molo Kids tekninen talvihaalari Polaris Wild Tiger

Molo Kids on maailmalla arvostettu ja suosittu lastenvaatemerkki. Mallistossa yhdistyvät erinomaiset leikkaukset ja hyvä istuvuus. Kuosit ovat hauskoja ja värimaailma täyteläinen.

Valmistajan tuotteet ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää. Toppausmateriaali on 3M™ Thinsulate™, jonka ansiosta haalari on lämmin ja notkea. Vedenpitävyys on 15000mm ja hengittävyys 15000//24 tuntia. Saumat on teipattu. 

Haalareissa on hyvät heijastimet, lahkeissa lumilukot ja silikoniset jalkalenkit. Huppu on irrotettava ja vetoketjun pää on suojattu. Jokainen haalari on ulkonäöltään uniikki kankaan kohdistuksen ansiosta. Haalarin sisäpuolella on selän, pepun ja polvien kohdalla lisälämmikkeenä fleece. Hihoissa ja lahkeissa on pukeutumisen helpottamiseksi liukaspintainen vuori. Vetoketju on piilossa nappilistan takana. 

Haalarin mitoitus vastaa kokoaan. Muista huomioida kohtuullinen kasvuvara, eli osta 1 koko lapsen pituutta suurempi haalari (esim. 100cm pitkälle koko 104cm).

Molo Kids on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja, joka toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. 

aatio_polaris_wild_tiger_1.jpgaatio_polaris_wild_tiger_2.jpg

Tuote: 966768

Hinta alk.120.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
98cm -40% from 200120.00 €