Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS Molo Pearson Misty Rainbow talvitakki

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys.

Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Molo Pearson Misty Rainbow talvitakki on veden- ja tuulenpitävä. Vedenpitävyys on 15 000mm ja hengittävyys 15000//24 tuntia. Saumat on teipattu. Toppausmateriaali on erinomainen lämpöominaisuuksiltaan, 3M™ Thinsulate™, jonka ansiosta takki on lämmin ja notkea. Pearson-takissa on vetoketjulliset taskut, helmassa ja hihansuissa lumilukot. Irrotettava huppu ja suojattu vetoketjun pää. Takissa on vino etuleikkaus, jonka alla suora vetoketju. Hissilippua varten löytyy erillinen tasku. Takki on vartalonmyötäinen ja mitoitus niukahko. Jokainen takki on ulkonäöltään uniikki kankaan kohdistuksen ansiosta.

Pearson_Misty_Rainbow_1_aatio.jpg

Pearson_Misty_Rainbow_2_aatio.jpg

Pearson_Misty_Rainbow_3_aatio.jpg

Pearson_Misty_Rainbow_4_aatio.jpg

Pearson_Misty_Rainbow_5_aatio.jpg

Sovitus_Pearson_and_Harley_Misty_Rainbow_2_aatio.jpg

Sovitus_Pearson_and_Harley_Misty_Rainbow_7_aatio.jpg

Sovitus_Pearson_and_Harley_Misty_Rainbow_6_aatio.jpg

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi. 

Tuote: 1131303

Hinta alk.199.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
140 cm199.00 €
152 cm199.00 €
164 cm199.00 €