Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -30% Molo Haven Calypso välikausihousutHuom. tuotteen väri on luonnossa korallin vaaleanpunainen, ei ihan noin kirkas sävy kuin Molon tuotekuvassa. 

Haven välikausihousut ovat Molon suosituimmat veden- ja tuulenpitävät välikausihousut. Vyötäröllä leveä kuminauha ja säätömahdollisuus. Saumat on teipattu. Vesipilari 5000mm ja hengittävyys 5000/m²/24 tuntia. Takana kaksi tähtiheijastinta. Lahkeissa kuminauhat ja jalkalenksut. Malli sopii parhaiten normaalivartaloisille ja hoikille lapsille.

Molon tekninen välikausivaate on paras valinta perheeseen, jossa halutaan nauttia raikkaasta ulkoilmasta säällä kuin säällä. 

haven_calypso_etu.

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys. 

Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi.

Tuote: 1130036

Hinta alk.38.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
146 cm OVH. 55e38.50 €
152 cm OVH. 55e38.50 €