Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SALE -40% Molo Cathy Fur Fawns Winter Jacket



Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys.

Mallistossa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Molo Cathy Fur Recycled Fawns talvitakki on veden- ja tuulenpitävä. Vedenpitävyys on 15 000mm ja hengittävyys 15000//24 tuntia. Saumat on teipattu. Toppausmateriaali on erinomainen lämpöominaisuuksiltaan, 3M™ Thinsulate™, jonka ansiosta takki on lämmin ja notkea olematta tönkkö. Takissa on taskut, hyvät heijastimet, irrotettava huppu karvakauluksella ja suojattu vetoketjun pää. Cathy-takissa on vyötäröllä kiristysmahdollisuus. Kiristettynä takki on linjoiltaan tyttömäinen ja kiristämättä unisex. Takin mitoitus on niukahko. Jokainen takki on ulkonäöltään uniikki kankaan kohdistuksen ansiosta.

cathy_fur_fawns.jpg

cathy_fur_fawns_molo_aatio.jpg

cathy_fur_fawns_back_molo_aatio.jpg

Tuote: 1063943

Hinta alk.114.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
128 cm -40% from 190114.00 €