Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ALE -40% Molo Hopla Hibiscus välikausitakki 98cm
molo_logo_pieni.jpgMolo Hopla välikausitakki Hibiscus Dream.

Hopla-takki on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Takin sisäpuolella on verkkovuori. Teipatut saumat. Vesipilari 5000mm ja hengittävyys 5000/m2/24 tuntia. Takissa on hihoissa ja selässä tähtiheijastimet. Lisäksi hihoissa ja takana heijastintereet. Irrotettava huppu. Hihansuissa kuminauhat. Helmassa kiristysmahdollisuus. Erikoisuutena vinossa kulkeva tuplavetoketju. Aavistuksen nafti mitoitus. Jokainen takki on uniikki kankaan kohdistuksen ansiosta. 

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki. Mallistossa yhdistyvät erinomaiset leikkaukset ja hyvä istuvuus. Kuosit ovat hauskoja ja värimaailma täyteläinen. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja, joka toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan BIONIC finish ECO® käsittelyllä PFC-vapaalla menetelmällä, joka ei sisällä myrkyllisiä aineita (PFOS ja PFOA).

aatio_molo_hopla_hibiscus_dream_2.jpg
aatio_molo_hopla_hibiscus_dream_3.jpg
aatio_molo_hopla_hibiscus_dream.jpg
Huom. sovituskuvassa näkyy Hibiscus Dream kangas luonnonvalossa (kuvassa Carole-mallin takki). Sovituskuvan sävy vastaa paremmin takin luonnollista sävyä kuin valmistajan tuotekuva. 

Tuote: 907402

Hinta alk.65.97 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
98cm -40% from 109,95e65.97 €