Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

UUTUUS Molo Harlie Misty Rainbow ulkoiluhousut

Molo on maailmalla arvostettu lastenvaatemerkki, jonka tuotesuunnittelussa huomioidaan  liikkuvan lapsen tarpeet, myrkyttömyys ja maapallon kestävä kehitys.

Mallistoissa yhdistyvät hyvät leikkaukset, istuvuus ja ulkonäkö. Teknisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, eli Molo on ekologinen valinta. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaan myrkyttömästi BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Tuotteet eivät sisällä fluorinea. Molo on vastuullinen lastenvaatteiden valmistaja ja toimii yhteistyössä sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Molo Harley Misty Rainbow softshell-housujen malli on kapea ja hyvin istuva. Housujen sisäpuolella on fleecevuoraus. Lahkeet sopivat laskettelumonon päälle. Sivuilla on tehosteraidat. Housut on vedenpitävät (8000mm) ja hengittävät (3000/m²/24h). Elastinen vyötärökappale ja säätömahdollisuus. Lahkeissa on lumilukot ja lahkeiden sisäsivut on vahvistettu. 

Harley_Misty_Rainbow_4_aatio.jpg

Aatio.fi on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten teknisiin ulkovaatteisiin. Varastomme sijaitsee Itä-Suomessa, Joroisissa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti käyttöösi. 

Tuote: 1062323

Hinta alk.99.95 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
140cm99.95 €
146 cm99.95 €
152 cm99.95 €
164 cm99.95 €